Vil bygge 35 nye leiligheter i Åsen sentrum

Åsen er ei bygd i vekst, og etterspørselen etter leiligheter er økende. Området kan ses som en naturlig utvidelse av boligfeltet i Hammerøyvegen og vil ligge svært sentrumsnært.

Prosjekt Åsensentret Boliger består av et bredt utvalg av 3-, til 6-roms leiligheter. Alle leilighetene i får romslige terrasser/balkonger, noen av dem med innglasset balkong, nesten som ei ekstra stue, og noen med privat takterrasse. Alle leiligheter i 2. og 3. etg. får heis. Boligene vil treffe et bredt marked og er planlagt for alle aldersgrupper. Fra gunstige 3-romsleiligheter på 65-70 m2 til romslige leiligheter på 157m2 med 3 soverom, 2 stuer og egen privat takterrasse. Ei av blokkene er planlagt med p.anlegg.

De 3 blokkene skal plasseres rundt en solfylt gårdspark. Dette blir en stor og grønn lunge som skal beplantes med busker, trær og lekeapparat. Husene er planlagt slik at alle skal få mest mulig utsikt mot Hammervatnet.

Så snart området er ferdig regulert vil det bli salgsstart av 1.byggetrinn starte. Hvis alt går som planlagt vil det bli byggestart i 2018, og ferdigstillelse av de første boligene i 2018/19.

Det at rekkefølgebestemmelsen ble fjernet av politikere i Plan og utviklingskomiteen gjør det lettere å realisere boligene, og hjelper oss mye.

Meld din interesse nå.

 

 

Copyright © 2024 . All rights reserved.