Salget er i gang! Flotte 3 og 4 roms leiligheter i sentrum av bygda Skage – Husbankfinansiert! 3 solgte!

Prosjektet består av 14 leiligheter, fordelt på 2 bygg. I tillegg boder og garasjeanlegg.

Man kan være «urban» og bo enkelt selv om man bor på bygda, og det er nettopp det utbygger Stiklestad Eiendom AS Namsos legger opp til.

Leilighetene organiseres i borettslag, slik at du ikke trenger å tenke på snømåking, plenklipping osv. Ved å bo enklere og slippe vedlikehold frigjøres mye verdifull fritid.

Leilighetene tilbys i ulike størrelser. Du kan velge om du ønsker 2 eller 3 soverom, alt etter budsjett, hva du foretrekker og har behov for. Moderne leiligheter med store vindusflater, åpen stue/kjøkkenløsning, samt romslig veranda for å nevne noe. Utbygger velger dessuten å tilrettelegge med både utvendig trapp og løfteplattform slik at alle kan ha adkomst opp til 2. etasje.

Vi har den glede av å kunne tilby Husbankfinansiering på fellesgjelden, som medfører lavere rente enn hva øvrige finansinstitusjoner kan tilby. Mange nye prosjekt har avdragsfrihet de 10 første årene. I vårt prosjekt betales det også avdrag på fellesgjelden, slik at du betaler ned på fellesgjelden fra dag 1. En investering for fremtiden!

Overhalla er en god kommune å bo i, og her vil du ha kort vei til bygdas servicefunksjoner – om det skulle være nærbutikk, skole, flotte turområder, frivillighetssentralen, kirka, eller kanskje rusle en tur rundt vakre Namsen.

Velkommen til Skivefabrikken Borettslag!
Copyright © 2024 . All rights reserved.