Fiske fra balkongen din? Hvis våre planer blir godkjent kan du kanskje det…

I Levanger sentrum planlegger vi SJØGATA BRYGGE. 50 nye leiligheter med helt unik beliggenhet. Vi skal utvikle gamle Levanger Kjøpesenter som ligger i hjertet av Levanger sentrum. I sin tid var det både posten, matbutikk, kafe og Elkjøp. I dag fremstår området som overmodent for fornyelse og bare en trist nesten helt tom butikk med mye asfalt og betong

Hvis vår plan blir godkjent vil det bli ca 50 nye leiligheter unikt plassert «midt i byen». I stedet for store kalde asfaltareal blir det en tilbakeføring av siktakser og allmenningen med ny bypark og lekeområder. Utvidelse av bryggen og økt tilgjengelighet for allmenheten til sjøen. Oppgradering av fasaden i gamle Elkjøp med glass og balkonger, ikke en stor grå og trist betong vegg.

Meld din interesse allerede nå her.